Voor wie

Heeft u als retailer, verlader of belegger behoefte aan een XXL of grote kavel voor het ontwikkelen en bouwen van uw distributiecentrum? Het kan op Park15. Met onder meer aaneengesloten kavels tot 27 hectare, tot 100.000 m² aaneengesloten vloeroppervlak, een bouwhoogte tot 28 m en ruimte voor LZV’s.

Of bent u als bijvoorbeeld MKB-er op zoek naar nieuwe huisvesting of flexibele ruimte voor uw bedrijf? Ook dan kunt u op Park15 terecht, op kavels vanaf 3.000 m² voor kleinschaligere activiteiten.

Park15 kenmerkt zich doordat het één van de weinige locaties in Midden- en Oost-Nederland is waar zowel grootschalige logistieke warehouses gebouwd kunnen worden, als ook mogelijkheden zijn voor MKB-bedrijven in onder meer de productie- en maakindustrie. Op circa 85 hectare uitgeefbaar terrein zijn kavels vanaf 3.000 m² tot 27 hectare beschikbaar met tot 100.000 m² aaneengesloten vloeroppervlak.

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs