Parkmanagement

Park15 onderscheidt zich door de kwaliteit van inrichting van het bedrijvenpark, de parkeermogelijkheden voor gebruikers en bezoekers en de doordachte routing. Dat vraagt om gedegen parkmanagement, dat rekening houdt met de wensen en eisen van eenieder. Park15 wordt gerealiseerd op basis van een nieuwe vorm van parkmanagement. Alle ondernemers op Park15 zijn als mede-eigenaar verenigd in de Coöperatieve Vereniging van Eigenaars Park 15, en beheren gezamenlijk het openbaar gebied. Op deze manier zijn alle partners samen van het begin af aan medeverantwoordelijk en hebben zij direct invloed op de kwaliteit van het terrein. Met elkaar zoeken zij naar de meest optimale oplossingen om onder meer met de grond om te gaan en de omgeving te onderhouden.

 

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs