Landschapsinpassing

Bij de aanleg van Park15 wordt ook veel aandacht besteed aan de inpassing in het landschap. Zo gaat het gebied rondom het park onder meer ingericht worden met groene, recreatieve bufferzones en loopt het over in Landschapspark De Danenberg. Een van de bestaande bongerds, de ‘Betuwse Bongerd’, vormt aanleiding voor een nieuw bongerdlandschap op Park15, bestaande uit een aaneenschakeling van verschillende bongerds met diverse fruit- en eventueel notenbomen. Zo ontstaat er verwevenheid tussen het bedrijvenpark, de bufferzone, de Betuwse bongerd en de omgeving. Daarmee wordt het een aangename plek voor zowel werknemers als omwonenden om te werken en te verblijven.

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs