Toekomstwaarde

Park15 is het toonbeeld van een nieuwe generatie duurzame bedrijvenparken in Nederland: tijdloos en met behoud van waarde op de lange termijn. Park15 onderschrijft de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit hebben we vertaald in een duurzaam bedrijfsbeleid én in de missie om duurzame en kwalitatief onderscheidende gebouw- en huisvestingsoplossingen met aandacht voor de omgeving tot stand te brengen.

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs