Reeds gevestigd

Eind 2015 werden de contracten getekend met de eerste bedrijven op Park15: Giesbers bouwt turn key het Europees distributiecentrum van bijna 62.000 m² voor Nabuurs Supply Chain Solutions. Goodman is de investeerder en property manager van het gebouw. Nabuurs gaat het nieuwe A-klasse distributiecentrum gebruiken als ‘Shared Service Centre’ voor meerdere klanten, onder wie Kraft Heinz, SCA en Mars. De bouwwerkzaamheden en aanleg van de benodigde infrastructuur zijn inmiddels in volle gang. De oplevering van het EDC staat gepland voor begin 2017.

Daarnaast is supermarktketen Lidl met Park15 tot overeenstemming gekomen over de realisatie van een zeer duurzaam distributiecentrum op ca. 16 ha grond. Het nieuwe distributiecentrum wordt in de eerste fase zo’n 50.000 vierkante meter. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie streeft Lidl Nederland met dit distributiecentrum na in haar eigen energiebehoefte te voorzien.

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs