Door wie

Voor de ontwikkeling en realisatie van Park15 zijn twee partijen een samenwerking aangegaan: GiesbersGroep en Park15 Business. Park15 Business is een samenwerkingsverband tussen Kondor Wessels Projecten, K3Delta, Bouwinvest en Sweco. GiesbersGroep is ontwikkelaar van Park15 Logistics. Voor de mogelijkheden en beschikbare kavels gaat u naar de Plankaart.

 

 

 

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun