Over Park15

Park15 is een nieuw, groen en duurzaam bedrijvenpark aan de A15. Het park onderscheidt zich, naast een hoogwaardige architectuur op gebouwniveau, door de openbare structuur, innovatieve energiesystemen en aandacht voor inpassing in het omliggende landschap. Daarnaast maakt de multimodale bereikbaarheid via weg, water en spoor én de centrale ligging tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied  een excellente logistieke doorstroming van goederen mogelijk.

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs