Aanleg op- en afrit Park15 in volle gang

11-10-2016

Momenteel vinden wegwerkzaamheden plaats aan de zuidelijke op-en afrit Elst/Oosterhout. Vanuit Knooppunt Valburg richting Knooppunt Ressen wordt de afrit een stukje verlegd en verlengd.

Door de nieuwbouwontwikkelingen en de komst van de LIDL, Nabuurs Supply Chain Solutions (distributeur voor Kraft Heinz, Mars, SCA)  en de Terlouw Autogroep op bedrijventerrein Park15 wordt in de (nabije) toekomst een aanzienlijke toename van vrachtverkeer verwacht.

Na realisatie van de geplande wegwerkzaamheden hoeft de helft van de vrachtwagens niet meer op de Griftdijk te komen. De uitvoegstrook op de A15 wordt verlengd omdat er een scherpe bocht in de afrit komt en verkeer op de A15 meer ruimte nodig zal om af te remmen. Conform de planning zullen de wegwerkzaamheden op korte termijn worden afgerond.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun