Exclusief automerk vestigt zich op Park15

28-09-2016

De Terlouw Autogroep BV uit Arnhem gaat verhuizen naar Park15 Business. De dealer van het exclusieve Britse topmerk Jaguar Land Rover heeft een kavel gekocht op een fraaie zichtlocatie aan de A15. Emile Terlouw, directeur van de Terlouw Autogroep, verwacht op de nieuwe locatie de groeiambities van het merk te kunnen waarmaken. De bouw van het nieuwe hightech pand, een ontwerp van VBJ Architecten, start eind van dit jaar.

Foto: Emile Terlouw en Andre Walvoort van Park15 Business tekenen de koopovereenkomst onder toeziend oog van Rick Terlouw en Wouter Roelofsen. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun