'Early access' Nabuurs Supply Chain Solutions

23-12-2016

Nabuurs Supply Chain Solutions ontwikkelt integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods, met een focus op food-producten. Met de aangeboden diensten worden supply chain concepten op maat gemaakt. Op het gebied van niet-geconditioneerde levensmiddelen behoort Nabuurs tot de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

Ook levert Nabuurs supply chain oplossingen voor koel- en vriesproducten. In opdracht van hen realiseert GiesbersGroep momenteel een turn-key Europees distributiecentrum van bijna 62.000m2. Het A-klasse distributiecentrum zal voor meerdere klanten (o.a. Mars, Kraft Heinz en SCA) gebruikt gaan worden als 'Shared Service Centre'. De verwachte oplevering van het bedrijfscomplex staat gepland voor begin 2017.

Nu het moderne logistieke distributiecentrum voor Nabuurs Supply Chain Solutions bijna klaar is, werken heel veel partijen samen aan de afwerking. Bouwkundig en installatietechnisch wordt het gebouw afgewerkt, men is buiten volop bezig met de aanleg en tegelijkertijd is de gebruiker met de inrichting begonnen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wat onze klanten zeggen

  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun
  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs