Waterwegen

Park15 ligt vlakbij de Waal. Deze belangrijke waterweg verbindt de Rotterdamse havens met het Duitse Ruhrgebied. Met de realisatie van De Oversteek, de nieuwe Waalbrug in Nijmegen, is er een snelle verbinding met de Barge Terminal (BCTN) in het havengebied van Nijmegen gerealiseerd. BCTN heeft een dagelijkse verbinding met de havens van Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied. De Noord- en Oostkanaalhavens aan het Maas-Waalkanaal worden geherstructureerd en gerevitaliseerd, waardoor sinds januari 2015 ruim 300 meter aan kadefaciliteiten beschikbaar is.

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun