Spoorwegen

Parallel aan de A15 loopt de oost-west spoorverbinding de Betuweroute. De goederenspoorlijn die, net als de Waal, de Maasvlakte in Rotterdam verbindt met het Ruhrgebied in Duitsland. De doortrekking van de Betuwelijn op Duits grondgebied wordt gerealiseerd. In de directe nabijheid van Park15 bevinden zich bovendien het Container Uitwissel Punt (CUP) Valburg en de geplande Rail Terminal Gelderland.

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun