Snelwegen

Park15 is strategisch gelegen, direct aan de A15 ter hoogte van afslag 38 (Elst/Oosterhout), en op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen. Met de aanstaande doortrekking van de A15 richting het noordoosten wordt een directe aansluiting gecreëerd op de A12. Daardoor ontstaat een versterkte oost-westverbinding met Duitsland en Midden-Nederland. Tevens is er op korte afstand een aansluiting op de A50 en A73. Via het recent uitgebreide knooppunt Valburg en de nieuwe brug bij Ewijk is een goede noord-zuidverbinding gegarandeerd.

Wat onze klanten zeggen

  • Met het nieuwe distributiecentrum op Park15 kunnen we ons bedrijf uitbreiden op een strategische locatie en wordt een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiĆ«ntie. En wat ook heel belangrijk bij de keuze voor Park15 is geweest, is dat de duurzame, technische oplossingen die hier mogelijk zijn bijdragen aan een verlaging van onze energiekosten.
    Ard Nabuurs
  • In Oosterhout leggen we de lat weer hoger. Park15 is een locatie waar we de laatste ontwikkelingen toe kunnen passen om onze ecologische voetafdruk en ons energieverbruik steeds verder te minimaliseren.
    Christine Braun